Inelușe de ceapă pane

Bucătărie:
Adresa:
ineluse_2.png
Inelușe de ceapă pane
( 1 kg )

Pregătire: inelușele congelate de prăjit în friteuză (la temperatura 175°C) sau în cratiță cu fundul gros (într-o cantitate mare de ulei) timp de 2-3 minute. Se pot coace în cuptor, la temperatura 180°C, 12 minute

Ingrediente: ceapă (53%), ulei de floarea soarelui, făină de porumb, amidon de porumb, sabilizator, sare, dextroză, zahăr.

Termen de valabilitate: 3 luni la temperatura de -18°C

Declarația nutrițională pentru 100g:  909 kJ / 214 kcal, proteine – 3,5 g, grăsimi – 9,4 g din care acizi grași saturați – 1,1 g, glucide – 29,6 g din care zaharuri – 4,4 g , sare – 0,9 g

 

{{ order.nodes[52778].count > 0 ? order.nodes[52778].total_price : order.nodes[52778].price | amount }}